Wij zijn een groep gediplomeerde toeristische gidsen met een passie voor Limburg en geschiedenis. Onder de koepel van L.L.L. ( Limburg, Loon, Luik) bieden wij verschillende gidsbeurten aan in Belgisch en Nederlands Limburg. Deze website gaat over het industrieel erfgoed in Limburg, maar op de websites www.hartighaspengouw.be  en www.magischemaasvallei.be ( nog onder constructie) kunnen er nog vele andere en boeiende gidsbeurten gevonden worden. Zeker aan te raden!.

Als fiere Limburgers brengen we met hart en Z.I.E.L.  interessante en boeiende gidsbeurten. We kijken er alvast naar uit om er met jullie op uit te trekken in het mooie Limburg. Bekijk zeker welke gidsbeurten we allemaal in de aanbieding hebben.

Decabooter Jos, Toeristisch Gids Limburg

Als geboren en getogen Heusdenaar ben ik gepassioneerd door industrieel erfgoed in Limburg, met natuurlijk onder andere de mijn van Zolder. De geschiedenis van Limburg en het graafschap Loon behoren evenals tot mijn interesse en -expertisegebied. Ik vertel je hier met veel enthousiasme graag meer over!

Kuppens Yolanda, toeristische gids Limburg

Opleiding maatschappelijk werk.  Geboren en getogen in de Maasvallei.  Gepassioneerd door de plaatselijke geschiedenis en genietend van de prachtige natuur in mijn streek, de Maasvallei.

Peters Guus, Streekhistoricus, publicist en gids

Verbonden aan het Historiehuis van de Maasvallei in Elsloo (NL)  Mijn passie is vertellen over de rijke historie van de Maasvallei tussen Maastricht en Thorn. Ik ben gediplomeerd Toeristisch Gids Vlaanderen

Princen Christine, Toeristisch gids Limburg en herborist.

Gepassioneerd door de geschiedenis van het graafschap Loon, door de maaslandse kunst, door de fruitstreek en kruiden. Mensen Haspengouw anders en authentiek laten ontdekken is wat ik het liefste doe.