Wil je graag een gidsbeurt boeken of wil je meer informatie over een bepaalde gidsbeurt? Aarzel zeker niet om contact op te nemen!

Wij kunnen ook gidsbeurten op maat aanbieden.

jos.decabooter@hotmail.com

Algemene voorwaarden

Deelnemen aan de activiteiten  gebeurt op eigen risico.

Zonderling industrieel erfgoed limburg en zijn  leden zijn niet aansprakelijk voor verlies van eigendommen, schade of letsels ontstaan tijdens of door de activiteiten.

Bespreken en boeken van een activiteit gebeurt telefonisch of per mail en wordt definitief gemaakt na overschrijving van de deelnamekosten op het rekeningnummer van zonderling industrieel erfgoed limburg. Nadien ontvangt u een bevestigingsmail.

Wanneer de leden van zonderling industrieel erfgoed limburg omwille van slecht weer of door overmacht (ziekte of familiale omstandigheden) de geplande activiteit niet kunnen laten doorgaan, krijg je hiervan tijdig bericht en krijg je de mogelijkheid om een andere datum te kiezen of wordt het inschrijvingsgeld teruggestort.

Tijdige aanvragen tot wijziging van een boeking worden geval per geval in overweging genomen. Bij te laat annuleren, het niet komen opdagen of het te laat toekomen volgt er geen terugbetaling.